YHTEISTYÖ

Kunta/maakuntakohtainen reitityspalvelu

Haluatko nopeuttaa oman kunnan/maakunnan ulkoilureittien tuomista palveluun. Nyt voit tilata kunta/maakuntakohtaisen reitityksen, jossa jokaisesta palveluun sopivasta reitistä muodostetaan, julkaistaan ja jaetaan tiedot ULKOILUREITIT.FI reittipalvelussa.

Tämän jälkeen tilaaja voi jakaa palvelun reittitietoja vapaasti kunnan/maakunnan omissa julkaisukanavissa, eikä omaa tai erillistä reittipalvelua enää tarvita. Kuntakohtaisiin reittitietoihin muodostuu oma www-osoite esimerkiksi: www.ulkoilureitit.fi/siilinjarvi. Halutessaan kunta voi hyödyntää reittitiedostoja (.gpx) myös muissa käyttämissään karttapalveluissa.

Kunta/maakuntakohtainen reitityshinta muodostuu reittimäärän mukaisesti. Alle viiden reitin reititys 420 euroa/reitti, yli viiden reitin reititys 350 euroa/reitti ja yli kymmenen reitin reititys 280 euroa/reitti. Hinta koskee ULKOILUREITIT.FI reittipalveluun sopivia olemassa olevia alle 20 kilometrin reittejä. Pidemmistä ja uusista reiteistä sovitaan erikseen. Matka- ja majoituskustannukset toteutuman mukaisesti.

Jos haluat nostaa kuntasi/maakuntasi ulkoilureitit kaikkien nähtäville alueen uusiksi vetovoimatekijöiksi, laita viestiä: suomen@ulkoilureitit.fi tai soita: 044 245 0818.

Kunta/maakuntaesittely ja linkki verkkosivuille

Kuntaesittely ja linkki kunnan verkkosivuille 30 euroa/kk (12kk) tai 25 euroa/kk (24kk)

 • 280 merkin pituinen esittely kunnan ulkoilureiteistä, pieni kuva ja linkki kunnan verkkosivuille.

Maakuntaesittely ja linkki maakunnan verkkosivuille 50 euroa/kk (12kk) tai 45 euroa/kk (24kk)

 • 560 merkin pituinen esittely maakunnan ulkoilureiteistä, kuva ja linkki maakunnan verkkosivuille.

Mainospaikka ja linkki verkkosivuille

Mainospaikka ja linkki kunnan tai maakunnan sivulla 50 euroa/kk (12kk) tai 45 euroa/kk (24kk)

 • Kuvamainos, asiakkaan toimittama png-tiedosto, kooltaan 800x400 px, skaalautuu käytettävän laitteen mukaisesti, kuvasta linkki asiakkaan valitsemaan verkko-osoitteeseen.

Mainospaikka ja linkki palvelun etusivulla 100 euroa/kk (12kk) tai 90 euroa/kk (24kk)

 • Kuvamainos, asiakkaan toimittama png-tiedosto, kooltaan 800x400 px, skaalautuu käytettävän laitteen mukaisesti, kuvasta linkki asiakkaan valitsemaan verkko-osoitteeseen.

Muu kaupallinen yhteistyö

ULKOILUREITIT.FI reittipalvelu, Instagram-profiili @ulkoilureitit ja Facebook-profiili @ulkoilureitit tarjoaa kasvavan näkyvyyden kaupalliselle väline-, varuste- ja palveluyhteistyölle. Jos haluat mukaan ulkoilun edelläliikkujien joukkoon laita viestiä: suomen@ulkoilureitit.fi tai soita: 044 245 0818.

Kaikki hinnat alv. 0%. Hinnat voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Reitti-ja reitistöpalvelut tilauksesta

Suomen ulkoilureitit tarjoaa ULKOILUREITIT.FI reittipalvelun lisäksi myös tilauksesta toteutettavia reitti- ja reitistöpalveluja. Käytännössä palvelut kattavat kaikki suunnittelun ja toteutuksen vaiheet. Vain opastekylttien ja opastetaulujen asennukset reitin varrelle reittimestarin merkitsemiin paikkoihin jäisi asiakkaan itsensä hoidettavaksi tai paikalliselta urheiluseuralta/järjestöltä ostettavaksi palveluksi.

Reittipalvelujen osa-alueita ovat mm.
 • Kartta- ja maastokatselmus
 • Kohdealueen rajaaminen kartalla
 • Reittisuunnittelu maastossa
 • Reittisuunnittelu kartalla
 • Reittien merkitseminen kuitunauhoilla
 • Reittitietojen tallentaminen satelliittipaikannuksella
 • Kartan valmistus (digi- & painotiedostoina)
 • Reittiohjeiden ja -kuvauksien laatiminen
 • Reittikohteiden ja palveluiden määrittäminen
 • Reittiopastuksen suunnittelu ja tilaukset
 • Turvallisuusasiakirjan kokoaminen (tukes)
 • Kuvat ja videot reiteistä, kohteista ja palveluista
 • Kielikäännöksien toteuttaminen (alihankinta)
 • Materiaalituotanto diginä ja painettuna (alihankinta)

Reittimestarina toimii Toni Auvinen, jolla on kymmenien vuosien kokemus erilaisista reiteistä ja radoista sekä niiden suunnittelusta. Toni harrastaa suunnistusta, maastopyöräilyä ja lumikenkäilyä, joten eri lajit tulevat suunnittelussa ympärivuoden luonnostaan huomioitua. Toni on aiemmin toiminut myös eräoppaana ja seikkailunohjaajana, joten retkeilynäkökulma kulkee vahvasti mukana.

Kerron mielelläni lisää esimerkiksi Teams-tapaamisessa, silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Suomen ulkoilureitit
Toni Auvinen
044 245 0818
suomen@ulkoilureitit.fi 

Esimerkkejä aiemmista reitistötoteutuksista

Porosalmen ulkoilureitistö, Rantasalmi

Porosalmen ulkoilureitistö suunniteltiin olemassa oleviin ja rakennettaviin reittipohjiin perustuen. Lähtökohtana oli ympärivuotisuus ja monilajisuus. Lajeiksi valittiin kävely, lumikenkäily, polkujuoksu, maastopyöräily ja hiihto. Koiraliikuntaan suunniteltiin oma reitti. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu vesireitti läheiseen saareen, johon toteutettiin myös lisätyn todellisuuden luontopolku. Reiteille valittiin nimet ja värikoodit. Reitistöstä laadittiin A3-kartta painettuna ja pdf-tiedostona kesä- ja talviversioina. Reitit merkittin opastekylteillä ja reittitolpilla. Lisäksi toteutettiin 2x3 metriset opastetaulut. Reittikuvaukset ja -ohjeet toteutettiin Suomeksi ja Englanniksi. Lisätietoja kohteesta löydät täältä.

Patakukkula-Patikkala ulkoilureitistö, Siilinjärvi

Patakukkula-Patikkala ulkoilureitistön suunnittelu ja toteutus käynnistyy keväällä 2021 yhteistyössä Siilinjärven kunnan ja järjestöjen kanssa. Kyseessä on perinteikäs ulkoliikunta-alue, jossa sijaitsee useita valmiita reittejä. Alue sijaitsee aivan Siilinjärven kuntakeskusten läheisyydessä. Toimeksiantoon sisältyy reittien/reittitietojen kokoaminen, kokonaisuuden arviointi, tarvittavien muutoksien suunnittelu, satelliittipaikannukseen perustuva reittitietojen tallentaminen, reittien vienti karttapohjalle, reittien värikoodit/tunnukset, reittikuvaukset tekstinä ja kuvina sekä reitistökartta ja reitistötaulu sähköisenä ja painotiedostona. Lisätietoja Siilinjärvestä löydät täältä.