Referenssit

Ulkoilureittiprojekteja vuonna 2022

Kestävän matkailun ja reittiverkoston hyödyntämisen - työpajojen järjestäminen www.kolari.fi

Polkujen Tuusniemi suunnitteluhanke www.tuusniemi.fi

Hattulan ulkoilureitistö www.hattula.fi

Taipalsaari-Saimaanharju ulkoilureitti www.taipalsaari.fi

Kiparin ulkoilualue - Rautavaara

Kiparin ulkoilualueen suunnittelu ja toteutus ajoittui kesä- ja syyskaudelle 2021. Ulkoilualueesta toteutettiin yhdistetty kesä- ja talvikartta pdf-tiedostona ja karttatauluina. Palvelupakettiin sisältyi myös reittikuvaukset, opastussuunnitelma sekä opasteiden materiaalitoimitukset. Turvallisuussuunnitelma ja esteettömyyskartoitus laaditaan reittien valmistumisen jälkeen. Valmiit reitit ja rakenteet myös kuvataan kesällä 2022.

"Ulkoilureittipalvelujen valikoima on kattava ja laadukas. Aikataulussa on pysytty erittäin hyvin. Tarvittava jousto on myös löytynyt, kun olemme sitä asiakkaan puolelta tarvinneet. Tarjous vastasi erinomaisesti jätettyyn tarjouspyyntöön, oli selkeä ja kustannukset ovat olleet tarjouksen mukaisia. Yhteydenpito on toiminut mainiosti. Jos meillä on herännyt kysymyksiä, niihin on saanut vastauksia nopeasti. Toni on myös pitänyt erikseen kysymättä meidät kaiken aikaa ajan tasalla siitä, mitä missäkin vaiheessa on tapahtunut. Projekti on edennyt erittäin sujuvasti ja olemme hyvin tyytyväisiä niin yhteistyöhön kuin työn laatuunkin. Voin lämpimästi suositella Tonin palveluja myös muille toimijoille vastaaviin projekteihin." Tuula Palojärvi, Rautavaaran kunnan hanke- ja elinkeinokoordinaattori

Patakukkulan ulkoilureitistö - Siilinjärvi

Patakukkulan ulkoilureitistön suunnittelu ja toteutus ajoittui kesä- ja syyskaudelle 2021. Ulkoilureitistöstä toteutettiin yhdistetty kesä- ja talvikartta sekä erillinen hiihtokartta pdf-tiedostoina ja karttatauluina. Palvelupakettiin sisältyi myös reittikuvaukset ja opastussuunnitelma sekä opastusmateriaalien toimitukset. Opastusmateriaalit asennetaan paikoilleen kunnan oman työnä kesällä 2022.

Porosalmen ulkoilureitistö - Rantasalmi

Porosalmen ulkoilureitistön suunnittelu ja toteutus ajoittui vuosille 2019-2021. Ulkoilureitistöstä toteutettiin erilliset kesä- ja talvikartat pdf-tiedostoina sekä karttatauluina. Palvelupakettiin kuului myös opastussuunnitelma sekä opastusmateriaalien toimitukset ja asennukset. Kaarnetsaaren toteutettiin lisäpalvelua Suomen Eläimet AR-kierros. Olemme mukana myös reitistön ylläpitämisessä ja edelleen kehittämisessä. Reitistöä laajennetaan kesällä 2022.

Suomen ulkoilureitit - Toni Auvinen - toni.auvinen@avarasti.fi - 044 245 0818 - Facebook - Instagram - Toni Auvinen Avarasti Oy